טעויות נפוצות בהגשת תביעת אובדן כושר עבודה

תביעת אובדן כושר עבודה אינה עניין של מה בכך. מדובר במצב רגיש שדורש התמודדות עדינה, ולשם כך כמובן תצטרכו קודם לכן לוודא שאתם עושים הכל נכון. זה כולל גם הימנעות מטעויות נפוצות אותן לא מעט אנשים מבצעים – ועליהן החלטנו להסביר לכם במהלך הכתבה הבאה שאתם עומדים לקרוא.

 

בחירה פזיזה של עורך דין

 

לא מעט אנשים לא בוחרים לעבוד עם עורך דין אובדן כושר עבודה שיוכל לסייע להם וללוות אותם לאורך כל התהליך או לחילופין, בוחרים אחד בצורה פזיזה. חשוב להדגיש כי ייעוץ משפטי הוא חלק בלתי נפרד מהתהליך, ועל כן עליכם לבחור היטב עורך דין עם ניסיון מוכח ומעמיק בתחום שיוכל לסייע לכם לקבל את מלוא הזכויות והפיצויים שמגיעים לכם.

 

"לוקחים את הזמן" עם התביעה של אובדן כושר עבודה

 

לא מעט אנשים מגישים את התביעה באיחור. חשוב להדגיש כי "לקחת את הזמן" עם התביעה זו פעולה שעלולה להיות עם השלכות הרסניות. ככל שהזמן עובר, כך קשה לאגד ראיות חיוניות עבור התהליך שלכם, וכך גם חברות הביטוח עלולות להתכונן לקראת התביעה שלכם בצורה יעילה יותר. אם נפגעתם במקום העבודה שלכם – הרי שעליכם להתחיל לאסוף ראיות ולבחור עורך דין בהקדם האפשרי, ולא לחכות עם זה. 

 

שוכחים להגיש מסמכים רלוונטיים

 

בית המשפט או חברת הביטוח עשויים לדרוש מכם לא מעט מסמכים שונים על מנת שתוכלו להוכיח את הצורך בתביעה שלכם, מסמכים כמו תיעוד רפואי אשר מעיד על המצב איתו אתם מתמודדים, אישורי ביקור אצל רופא המשפחה ועריכת טיפולים ועוד. לפני שאתם מתחילים בתהליך התביעה, עליכם לוודא כי אתם מוכנים מראש עם כל המסמכים הרלוונטיים שכן, גם אם שכחתם ולו טופס אחד שהוא חיוני עבור תהליך התביעה שלכם – אתם עלולים לעכב את התהליך כולו, וכמו שאמרנו קודם לכן – זמן הוא דבר קריטי כאן.

 

אובדן כושר עבודה – כמה מילים לסיכום

 

יש לא מעט דברים שחשוב לדעת לפני שמגישים תביעת אובדן כושר עבודה, אך גם יש לא מעט טעויות נפוצות שכדאי להיזהר מהן – עליהן החלטנו להסביר לכם היום.

יעניין אותך גם:

תפריט נגישות